•   +381 21 29 91 862
  •   rculum@futoskikupus.com
  • Vaša korpa je prazna

Standardizacija

Dragi korisnici naših proizvoda,kao i budući korisnici,

u želji da ispunimo Vaše zahteve kako u pogledu kvaliteta tako i u pogledu bezbednosti naših proizvoda,ušli smo u postupak implementacije zahteva standarda FSSC ISO 22 000.Naš rad i trud je bio krunisan dobijanjem Sertifikata 26. decembra 2012 godine.

Naš dalji rad i način rada ubuduće možete videti iz naše izjave o Politici zdravstvene bezbednosti i kvaliteta koja nas obavezuje, a ona glasi:
POLITIKA ZDRAVSTVENE BEZBEDNOSTI PROIZVODA


Bezbednost i kvalitet proizvoda predstavljaju osnov uspeha naše organizacije PG Radivoj Ćulum iz Futoga.                         

Želimo da se na tržištu izdvajamo po visokokvalitetnim kiselim programom izradenim s posebnom pažnjom i dobrom proizvođačkom praksom, prepoznatljivim po visokoj bezbednosti i kvalitetu.

Svoj poslovni uspeh i dalji razvoj vidimo u sprovođenju, standarda FSSC ISO 22000 i sistema HACCP i u njihovom održavanju i stalnom poboljšavanju.

Svoju Politiku bezbednosti proizvoda ostvarujemo zahvaljujući visokoj svesti zaposlenih i primeni savremenijih tehnologija kao i sprovođenjem procedura koje osiguravaju bezbednost i kvalitet proizvoda.

Namera nam je da ulažemo u tehničko-tehnološki razvoj i unapređenje, da stalno povećavamo ekonomičnost, produktivnost i rentabilnost.

Naše glavno opredeljenje je ispunjavanje htenja i potreba kupaca i potrošača. Redovno osluškujemo njihove želje, kako bi se stalno prilagođavali trendovima na tržištu i očuvali njihovo poverenje.

Na samom početku lanca proizvodnje, bezbednost postižemo pažljivm izborom sirovina i dobavljača - kooperanata (Udruženje proizvođača Futoškog kupusa) i uspostavljanjem kvalitetnih partnerskih odnosa sa njima.

Na temelju uzajamnog poštovanja, stvaramo poverenje kod svojih dobavljača, kupaca i potrošača.
                    
                                                        PG Porodica Ćulum